Wędliny podrobowe

Z produkcji podrobów zrobiliśmy osobny rodzaj sztuki. Sukces leży w doborze najwyższej jakości składników i przypraw, a my opanowaliśmy właściwe proporcje do perfekcji.

Najwyższa jakość

Zaawansowany technologicznie proces produkcyjny, bazujący na wysokiej jakości świeżym surowcu, dostosowany jest do norm Unii Europejskiej. Najwyższe standardy produkcji osiągane są poprzez realizację zasad GHP/GMP oraz systemu HACCP.

Historia sięgająca 1947 roku

Już w 1947 r. senior rodu Kołodzińskich, Stanisław otrzymał dyplom mistrza rzeźnickiego, dzięki któremu mógł rozpocząć pracę we własnym zakładzie. Tym samym rozpoczęła się wieloletnia tradycja wędliniarska, która trwa do dziś.

Do realizacji swego marzenia powrócił w 1989 r., otwierając wraz z synem Stanisławem zakład rzeźnicko wędliniarski.

Obecnie firma prowadzona jest przez kolejne pokolenie Kołodzińskich – Przemysława i Grzegorza.